Jätä mökin vaihtosiivous Pyhätunturin siivousammattilaisille ja rentoudu!

Kysy lisää!
Siivousvälineet.

Vuokraatko mökkiä Pyhätunturin seudulla? Tarvitsetko apua mökin vaihtosiivoukseen? Pyhätunturin Tupa Oy siivoaa mökit putipuhtaiksi vuokralaisten jäljiltä ennen uusien asukkaiden saapumista. Ammattitaitoinen tiimimme loihtii mökistäsi moitteettoman puhtaan ja kutsuvan, aina nopeasti ja luotettavasti. Pyydä vaihtosiivous Pyhätunturin Tuvalta, ja lomasi alkaa aina mukavasti raikkaan puhtaassa ja siistissä mökissä.

Siisti mökki kutsuu viihtymään

Suoritamme mökkien vaihtosiivoukset ammattitaitoisesti. Palvelemme niin yksityisiä mökinomistajia kuin kokonaisia lomakyliäkin Pyhätunturin alueella. Panostamme aina siivouksen laatuun ja pidämme huolen siitä, että kaikki on viimeisen päälle laitettu ja valmiina uusille lomailijoille.


Mitoitamme vaihtosiivouksen juuri sinun tarpeitasi varten ja tarjoamme monipuolisia siivouspaketteja mökille kuin mökille, koosta riippumatta. Palvelemme sinua ympäri vuoden, joten voit olla varma, että mökkisi on aina valmis vastaanottamaan uudet asukkaat, oli kyse sitten talven hiihtolomalaisista tai kesäkauden patikoijista!


Onko mökkisi isomman puunauksen tarpeessa? Pyhätunturin Tupa tekee myös suursiivoukset huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Liity onnellisten kanta-asiakkaidemme joukkoon, ja hanki hohtavan puhdas mökki jo tänään! Ota yhteyttä meihin, Pyhätunturin parhaaseen mökkisiivoukseen. Voit lähettää sähköpostia tai soittaa – me räätälöimme sinulle sopivan tarjouksen ja huolehdimme esimerkiksi mökkisi vaihtosiivouksesta. 

Yhteystiedot