Suursiivous jättää mökkisi putipuhtaaksi Pyhätunturilla

Kysy lisää!
Siivousvälineet.

Aika ajoin mökki kaipaa hieman järeämpää siivousta. Pyhätunturin Tupa Oy hoitaa suursiivoukset osaavasti ja luotettavasti. Siivoamme niin yksityisten mökinomistajien kuin lomakylien mökkejä yli 25 vuoden kokemuksella. Tiimimme toimii joustavasti Pyhätunturin alueella. Suursiivouksen jälkeen sinua odottaa kutsuvana putipuhdas mökki, ensilumen valkoisena hohtavat pinnat ja raikkaan puhdas tuoksu!

Mökkiin kiiltävät pinnat ja raikas tuoksu

Ajan mittaan erityisesti keittiöön ja kylpyhuoneeseen saattaa kertyä pinttynyttä likaa, joka ei lähde kevyellä käsittelyllä – tällöin on tehopuhdistuksen aika! Keskitymme suursiivouksessa siihen, että joka ikinen nurkka ja kolo puhdistetaan juurta jaksaen. Tarvittaessa jynssäämme jääkaapit ja sulatamme pakastimet.


Perusteellisesti siistityssä tuvassa on leppoisaa lomailla. Suoritamme suursiivoukset ammattitaitoisesti niin, että kaikki pinnat tulevat putipuhtaiksi. Siivouksen jälkeen mökki on puhtaan raikas, ja sen voi huoletta vuokrata seuraaville lomalaisille. Suosittelemme vaihtosiivouspalveluamme siisteyden ylläpitoon vuokralaisten välillä.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Pyhätunturin luotettavimpaan mökkisiivouksen, ja hanki puhdastakin puhtaampi tila jo tänään! Lähetä sähköpostia, niin me suunnittelemme juuri sinulle sopivan suursiivouksen. Tavoitat meidät myös puhelimitse.

Yhteystiedot